©Jordi Gil
Actualitat, Entorn

Lo Delta t’espera

Ens encanta aquest video que ha fet l’Associació d’empreses d’Ecoturisme del Delta de l’Ebre que mostra imatges sensacionals del Delta i transmet l’ess`cncia de les persones que ens dediquem al turisme en aquesta terra, acollidors, amables i professionals.

Tornarem a agafar la bici i a recórrer els camins del Delta, a aixecar el cap i seguir amb la mirada els estols d’ocells, a passejar per les platges immenses tot deixant que l’aigua ens mulli els peus, a navegar pel riu. Tornarem a quedar amb els amics al voltant d’una bona paella, feta amb arròs, marisc, ànec i verdures del Delta i riurem amb ganes quan ens retrobem amb els paisatges estimats, la llum de l’albada i la del capvespre, el vent que ho esvaeix tot i escampa l’olor d’arròs pel territori.

Per tot això “Lo Delta t’espera”. Ho tindrem tot a punt per a quan puguem sortir de casa somrients i disposats a gaudir amb amor i respecte d’aquesta terra d’aiguamolls, ocells, riu i mar. Per que et mereixes, ens mereixem, compartir les coses bones que ens envolten, la natura en estat pur.

Lo Delta t’espera